مواد لازم:
مرغ تميز كرده 1عدد
بادمجان يا كدو 6 عدد
باميه 500 گرم
پياز سرخ كرده 250 گرم
غوره 250 گرم
رب گوجه فرنگي 1 قاشق غذاخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
ادويه در صورت تمايل 1/2 قاشق غذاخوري
روغن 150 گرم
طرز تهيه:
مرغ را قطعه قطعه كرده استخوانهاي درشت آن را بگيريد و با يك ليوان آب، پياز سرخ كرده، رب گوجه فرنگي، نمك و فلفل بپزيد تا آب آن حدود نصف ليوان بشود.
بادمجان ها را پوست كنده، چاكي در پهلوي آنها بدهيد براي مصرف روغن كمتر در هنگام سرخ كردن، به بادمجان شسته و خشك شده، كمي نمك بزنيد و يا اينكه مدتي در آب نمك بگذاريد و در روغن با حرارت ملايم سرخ كنيد. اگر بخواهيد با كدو بپزيد نيازي به نمك زدن نيست.
چوب باميه را قطع كرده و بعد از شستن داخل ظرف مرغ مي ريزيم. در چاك هر بادمجان يا كدو سرخ شده چند غوره بگذاريد و روي ظرف مرغ و باميه بچينيد. سعي كنيد ظرف انتخابي مسطح باشد و تمامي مواد در يك رديف قرار گيرد و سس خورشت به تمام مواد برسد. تمام اين مواد بايد با هم بجوشد تا خورشت جا بيفتد.
پاسخی بگذارید