آشپزی- آلو يكي از ميوههاي خوشمزه تابستاني است كه در انواع و اقسام شيرينيها و دسرهاي فصل مورد استفاده قرار ميگيرد.
در شيريني پيشنهادي روز پدر كه اشترودل نام دارد هم، آلو نقش طعمدهنده اصلي را ايفا ميكند.
مواد لازم براي 14تكه:
– آلو قرمز؛ يك و يك سوم پيمانه يا 225 گرم (هستهگيري كرده و خرد كنيد)
– آبليمو ترش؛ يك قاشق سوپخوري
– شكر؛ يك چهارم پيمانه يا 50 گرم
– كره؛ نصف پيمانه يا 115 گرم
– پودر قند؛ يك چهارم پيمانه يا 50 گرم
– زرده تخممرغ؛ يك عدد
– آرد سفيد گندم؛ يك و يك چهارم پيمانه يا 150 گرم
مواد لازم براي روي شيريني:
– آرد سفيد گندم؛ يك و يك چهارم پيمانه يا 150 گرم
– بيكينگ پودر؛ نصف قاشق چايخوري
– كره؛ 6 قاشق سوپخوري يا 75گرم (در يخچال قرار دهيد)
– شكر قهوهاي؛ يك چهارم پيمانه يا 50 گرم
– گردوي خرد شده؛ نصف پيمانه يا 50گرم
روش پخت:
1 – فر اجاقگاز را روي 180 درجه سانتيگراد يا 350درجه فارنهايت يا شماره 4تنظيم كنيد. قالب مستطيلي كيك را آماده كرده و با روغن مايع چرب كنيد، سپس آلو و آبليمو ترش را در قابلمه كوچكي بريزيد و به مدت 5دقيقه روي حرارت ملايم اجاقگاز قرار دهيد.
2 – شكر را به آلوي پخته اضافه كنيد و آنقدر همبزنيد تا حل شود. حرارت دادن را 5دقيقه ديگر ادامه دهيد، سپس ظرف را كنار بگذاريد تا سرد شود.
3 – كاسهاي آماده كنيد، كره و پودر قند را در آن بريزيد و آنقدر هم بزنيد تا حالت پف كرده پيدا كند. پس از آن، ابتدا زرده تخممرغ و سپس آرد را اضافه كنيد و دوباره هم بزنيد تا خميري نرم حاصل شود. حالا خمير را با وردنه باز كرده و كف قالب پهن كنيد، سپس 15دقيقه در فر قرار دهيد تا بپزد.
پس از اين مدت، مخلوط آلو را روي خمير بريزيد و با قاشق پخش كنيد.
4 – براي آماده كردن مواد روي شيريني، كافي است آرد و بيكينگ پودر را در كاسهاي مخلوط كرده و ابتدا كره و سپس شكر و گردوي خرد شده را به آن اضافه كنيد؛ سپس اين مخلوط خشك را روي آلو بريزيد و با دست روي سطح شيريني كمي فشار دهيد تا لايهها فشرده شوند. دوباره قالب را به فر برگردانيد و 30دقيقه ديگر حرارت دهيد. پس از آن، قالب را بيرون آورده و 15دقيقه كنار بگذاريد تا كمي سرد شود، سپس اشترودل را به تكههاي مستطيل شكل ببريد. وقتي كاملا سرد شد، آنها را از قالب بيرون آوريد.
پاسخی بگذارید