مواد لازم:
– بادمجان قلمي 3 عدد
– كدو قلمي 3 عدد
– گوجه فرنگي 5 عدد كوچك
– كره 75 گرم
– نمك و فلفل به مقدار لازم
* طرز تهيه:
1- سرهاي بادمجان و كدو را بگيريد و آنها را پوست كنيد و به صورت حلقه حلقه ببريد. اما حلقه ها را از هم جدا نكنيد. يعني انتهاي حلقه ها را از هم جدا نسازيد تا فرم كدو و بادمجان محفوظ بماند.
2- گوجه فرنگي ها را حلقه حلقه و بين هر حلقه كدو و بادمجان يك حلقه گوجه فرنگي قرار دهيد و مقدار كمي روي آن نمك بپاشيد.
3- بادمجانها و كدوها را يك در ميان در ظرف گرد نسوزي بچينيد و كره را قطعه قطعه كرده، روي بادمجان و كدو بگذاريد و ظرف را در فر با حرارت ملايم قرار دهيد و بگذاريد بمدت نيم ساعت تا سه ربع بماند تا كدو و بادمجان بپزد ولي له نشود.
پاسخی بگذارید